Bach virágterápia

2019. január 09
53
Bach virágterápia

 

Bach virágterápia: Aspen - Rezgőnyár

A Bach virágterápia segítséget nyújthat többek között azok számára, akik túlérzékenyek. Nekik az Aspenre van szükségük. A kollektív tudattalanból őket érő impulzusokat éber tudatuk nem tudja értelmezni, mivel forrása ismeretlen. Emiatt félelmet éreznek, ugyanakkor fogalmuk sincs arról, hogy ennek a félelemnek mi a forrása.

Félelmeiket kísérheti erőteljes szívdobogás, reszketés, verejtékezés. Éjszakáikat alvajárás vagy rémálmok kísérhetik, ezekből páni félelemmel ébrednek fel, és nem is mernek újból elaludni.

Az ilyen típusú gyermekek kérhetik azt szüleiktől, hogy éjszakára ne legyen becsukva szobájuk ajtaja, vagy hogy maradjon égve kislámpa. Lényeket is láthatnak, szörnyeket, félelmetes állatokat, akik elbújnak a sarokban vagy az ágy alatt.

Az Aspen alkatú ember ösztönösen érzi a környezetében zajló konfliktusokat, a másik emberben zajló pszichikus zavarokat. Emiatt rengeteg energiájukat emészti fel, ha olyan közegben élnek, ahol sok a feszültség. Mindent letapogatnak a környezetükből, de azért rendkívül nehéz ez az állapot, mert nem tudják megfogalmazni félelmük okát.

A Bach virágterápia segítségével, az Aspen szedésével csökkennek a félelmek, kialakul egy belső biztonság, ezáltal lesz ereje és bátorsága új élményeket, új kalandokat keresni. Megtapasztalhatják, hogy ez a fajta szenzibilitás mennyi pozitív lehetőséget hozhat számukra.

Ha szeretnéd megtapasztalni a Bach virágterápia kedvező hatásait, bátran fordulj hozzám!

 

címkék:
Témák
Címkék